Skip to content
video-thumbnail

Chauffeur - Bezorger

Nederland, Noord-Brabant, HeezeLogistiek

Functieomschrijving

Jouw rol:


Hou je van rijden? Mooi, want wij bezorgen onze meubelen in de gehele Benelux en soms ook daarbuiten. Als bezorger bij Table du Sud werk je altijd samen met een collega. Er zijn twee dingen echt belangrijk.


Klantvriendelijkheid! Want onze bezorgers zijn het visitekaartje van ons bedrijf en laten de klant tevreden achter met een nieuwe tafel, nieuwe kast of misschien wel een totaal nieuwe inrichting.


En je moet een beetje spierballen hebben! Want onze meubelen zijn van de hoogste kwaliteit. En massief eikenhout weegt wel wat!

Dus: Zit je graag op de weg, werk je graag samen, ben je klantvriendelijk en hou je van aanpakken? Dan is deze baan je op het lijf geschreven!Over Table du Sud:
Table du Sud is een, in Brabant gevestigd, meubelmerk dat de ouderwetse meubelindustrie wakker schudt! We hebben een uitgebreid aanbod aan tafels die de klant zelf kan samenstellen. We faciliteren én inspireren. Dit aanbod wordt met vakmanschap gemaakt in onze eigen fabriek in Heeze waar de klant zelfs een kijkje in kan nemen. We verbinden authenticiteit en professionaliteit op één plek met onze hypermoderne productie faciliteiten. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken


Table du Sud is er voor mensen die waarde hechten aan een persoonlijk interieur en het leuk vinden om zelf onderdeel te zijn van het creatieproces. Hierbij staat onze klant centraal. We hebben een jong en ambitieus team dat openstaat voor al jouw ideeën en waarmee we de komende jaren de Benelux gaan veroveren.


Wij bieden:

  • Een zeer goed salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitdagende baan in sterk groeiend bedrijf, met een informele werksfeer en leuke enthousiaste jonge collega’s;
  • Natuurlijk organiseren we regelmatig leuke uitjes of activiteiten met het hele team.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Jouw karakter is er één van hard werken en aanpakken;
  • Je bent energiek, vrolijk en een teamplayer;
  • Je werkt nauwkeurig en vindt het belangrijk om altijd kwaliteit te leveren;
  • Je woont in een straal van maximaal 30 minuten reistijd rondom Heeze en beschikt over een rijbewijs B.