Skip to content

Chauffeur/Bezorger

Nederland, Noord-Brabant, HeezeLogistiek

Functieomschrijving

Jouw rol: 

Table du Sud is een jonge en snel groeiende fabrikant van tafels en kasten van hoge kwaliteit. Als chauffeur bezorg jij samen met je collega deze tafels en kasten door heel Nederland en België met soms een ritje naar Parijs. Je start je dag met het laden van de meubelen. Wanneer jij zeker weet dat je alle producten aan boord hebt, bezoek jij 5 à 8 klanten op een dag.

Door omstandigheden kan het soms zijn dat je wat later bij de klant aankomt dan gepland, jij houdt dan netjes de klant op de hoogte van eventuele vertragingen. Naast het leveren van de meubelen bij de klanten voer jij ook kleine montages uit.

Omdat onze meubelen bij onze klanten in de woonkamer, keuken of op kantoor komen te staan is het van groot belang dat je elk product met de grootste zorg behandelt en in perfecte staat bij de klant achter laat.


Over Table du Sud:

Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.

De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.


Wij bieden:

  • Een zeer goed en marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een uitdagende baan in sterk groeiend bedrijf, met een informele werksfeer en leuke enthousiaste jonge collega’s.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Jouw karakter is er één van hard werken en aanpakken;
  • Je bent energieke, initiatiefrijke en gezellige collega;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit (het kan soms door files iets later worden);
  • Je woont in een straal van maximaal 30 minuten reistijd rondom Heeze;
  • Je hebt spierballen. Wij zoeken aanpakkers.