Skip to content
video-thumbnail

Controller

Nederland, Noord-Brabant, HeezeFinance

Functieomschrijving

Jouw rol:

Ons bedrijf is hard gegroeid en daarmee ook de omvang van onze financiële administratie. Ook worden we volgend jaar controleplichtig en dat moeten we voorbereiden. Daarom breiden we het team uit met een Controller. Jouw voornaamste verantwoordelijkheden zijn:


De financiële administratie
Je bent eindbaas voor onze financiële administratie. Samen met je team zorg je voor een kloppende administratie en breng je processen naar een steeds hoger niveau. Ook ben je verantwoordelijk voor maand-, kwartaal en jaaraangiften. Samen met onze Accountant zorg jij dat alles in orde is. 


Controle 
Ons bedrijf is nu nog niet controleplichtig, maar dat zal snel het geval zijn. Jij bereidt dit voor en richt onze organisatie zo in dat we er helemaal klaar voor zijn. 


Rapportages 
Samen met het management maak je inzichtelijk welke informatie relevant is en hoe deze periodiek wordt gerapporteerd. Jij richt deze rapportages in en optimaliseert deze.


Advies 
Gevraagd en ongevraagd maak jij voor de verschillende afdelingen en managers inzichtelijk hoe de prestaties cijfermatig zijn. Ook help je ze bij het doorrekenen van investeringen en veranderingen. 


Over Table du Sud:

Table du Sud is een, in Brabant gevestigd, meubelmerk dat de ouderwetse meubelindustrie wakker schudt! We hebben een uitgebreid aanbod aan tafels die de klant zelf kan samenstellen. We faciliteren én inspireren. Dit aanbod wordt met vakmanschap gemaakt in onze eigen fabriek in Heeze waar de klant zelfs een kijkje in kan nemen. We verbinden authenticiteit en professionaliteit op één plek met onze hypermoderne productie faciliteiten. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken.


Table du Sud is er voor mensen die waarde hechten aan een persoonlijk interieur en het leuk vinden om zelf onderdeel te zijn van het creatieproces. Hierbij staat onze klant centraal. We hebben een jong en ambitieus team dat openstaat voor al jouw ideeën en waarmee we de komende jaren de Benelux gaan veroveren.


Wat bieden we jou?

  • De kans om mee te bouwen aan ons mooie bedrijf en ons team van gezellige, gedreven collega's;
  • Veel ruimte voor nieuwe ideeën. Overtuig ons met goed argumenten en we gaan er samen voor;
  • Een top werksfeer, waarin werken in teamverband en een informele werksfeer centraal staan;
  • Een goed salaris passend bij je ervaring, een mooi secundair pakket en regelmatig leuke activiteiten met alle medewerkers.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Een succesvol afgeronde HBO opleiding in de richting Bedrijfseconomie of Accountancy;
  • Ervaring met Microsoft Business Central is een grote pre;
  • Je hebt ervaring met kostprijsberekeningen in een productieomgeving;
  • Woorden die je omschrijven zijn resultaatgericht, accuraat, oplossingsgericht en proactief;
  • Woonachtig binnen 45 minuten reizen van ons bedrijf.


In deze recruitment procedure voor de positie van financial controller, wordt Table du Sud exclusief bijgestaan door Mark Kuhlmann van Fixview. Voor meer informatie en achtergronden over deze vacature, organisatie of procedure, kun je direct contact opnemen met Mark Kuhlmann | Sr. HR & Recruitment Consultant | 040 2541555 | 06-21510738 | kuhlmann@fixview.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.