Skip to content
video-thumbnail

Interieur Styliste

Nederland, Utrecht, UtrechtSales

Functieomschrijving

Jouw rol:

Wanneer onze klanten de showroom binnenstappen geef jij ze een warme welkom. Iedere klant is uniek. Wanneer je met ze in gesprek gaat luister je goed naar waarom ze naar de showroom zijn gekomen en waar ze naar op zoek zijn. Zo kun je steeds weer een persoonlijk verkoopadvies geven dat de verwachtingen overtreft.


Om de klant zo goed mogelijk te helpen en om commercieel succesvol te zijn organiseren wij regelmatig trainingen. Ook werk je in een team en leer je van je collega’s en zij van jou. Je krijgt de juiste tools om een succesvolle verkoper te zijn.


Onze showroom is zeven dagen per week geopend. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die minimaal drie dagen per week willen werken, waarvan minimaal één dag in het weekend. De openingstijden van onze showroom zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur (maandag t/m zaterdag) en van 12:00 uur tot 16:00 uur (zondag). 


Over Table du Sud:

Table du Sud is een, in Brabant gevestigd, meubelmerk dat de ouderwetse meubelindustrie wakker schudt! We hebben een uitgebreid aanbod aan tafels die de klant zelf kan samenstellen. We faciliteren én inspireren. Dit aanbod wordt met vakmanschap gemaakt in onze eigen fabriek in Heeze waar de klant zelfs een kijkje in kan nemen. We verbinden authenticiteit en professionaliteit op één plek met onze hypermoderne productie faciliteiten. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken.


Table du Sud is er voor mensen die waarde hechten aan een persoonlijk interieur en het leuk vinden om zelf onderdeel te zijn van het creatieproces. Hierbij staat onze klant centraal. We hebben een jong en ambitieus team dat openstaat voor al jouw ideeën en waarmee we de komende jaren de Europese markt zullen gaan veroveren. Afgelopen jaar wonnen we nog de FD gazelle Award voor de meest opmerkelijke groeiprestatie in Nederland.


Wat bieden we jou?

  • Een creatief, enthousiast, ambitieus team met mensen die het maximale uit zichzelf en elkaar halen.
  • Een top werksfeer, waarin werken in teamverband en informaliteit centraal staan.
  • Volop mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een marktconforme vergoeding, afhankelijk van je ervaring.

Vereisten

Jouw profiel:  

  • Je bent gastvrij, sociaal en een warm persoon en je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hun verhaal;  
  • Je hebt ervaring in verkoop vanuit een winkel of showroom;  
  • Je hebt veel affiniteit met interieur en meubels;  
  • Vanzelfsprekend ben je commercieel, enthousiast, gedreven en gemotiveerd; 
  • Je woont in de omgeving van Utrecht.