Skip to content

Logistiek Medewerker

Nederland, Noord-Brabant, Heeze

Functieomschrijving

Jouw rol:

Iedere dag produceren wij heel veel tafels en deze vinden met onze eigen vrachtwagens iedere dag de weg naar onze klanten. Onze tafels zijn van de hoogste kwaliteit!

Als Logistiek Medewerker zorg jij dat dit proces soepel verloopt. Jij begeleidt onze chauffeurs iedere morgen bij het laden van de vrachtwagens. Vervolgens ga je aan de slag met het klaarzetten van de bestellingen voor de volgende dag. Hierbij voer jij ook een laatste kwaliteitscontrole uit.

Naast de tafels die we produceren verkopen we ook andere meubelen. Deze worden dagelijks geleverd. Jij bent verantwoordelijk voor het in ontvangstnemen en controleren van deze meubelen en natuurlijk ook voor de binnenkomende grondstoffen voor onze productie.

De laatste stap in de productie van de tafelbladen is de spuiterij. Wanneer de bladen van de spuiterij naar de opslag gaan kijk jij met een kritisch oog of deze aan onze standaarden voldoen. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.


Over Table du Sud:

Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook kasten, bankstellen, stoelen en diverse andere meubels vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.

De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.


Wij bieden:

Een geweldige werkomgeving. Onze fabriek is nieuw en ons machinepark is modern. Met ons jonge, maar zeer gedreven team produceren wij iedere dag weer tafels, bartafels en kasten van de hoogste kwaliteit, helemaal naar wens van de klant. En daarom is geen dag hetzelfde wanneer je bij ons komt werken. Je komt te werken in een team dat bestaat uit vier mensen.

We bieden je een goed salaris en prima secundaire voorwaarden. En natuurlijk organiseren we regelmatig leuke uitjes of activiteiten met het hele team.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je kunt snel schakelen en houdt het overzicht;
  • Je bent gemotiveerd en bent een gezellige collega;
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
  • Je werkt nauwkeurig en hebt een scherp oog voor kwaliteit;
  • Je woont in een straal van maximaal 30 minuten reistijd rondom Heeze.