Skip to content
video-thumbnail

Medewerker Showroom (Bijbaan)

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 14,5 - € 14,5 per uurSales

Functieomschrijving

Jouw rol:

In onze showroom in The Wall in Utrecht zijn we op zoek naar een aantal studenten die bij ons het verkoopvak willen leren. Je werkt twee of drie dagen per week (één dag per week is na de inwerkperiode ook bespreekbaar).

Met jouw enthousiasme weet jij onze klanten een warm welkom te geven wanneer zij de showroom binnenkomen. Tevens heb jij een luisterend oor en weet jij vrij snel waar de klant naar op zoek is. Jij geeft aan de hand van deze informatie een persoonlijk verkoopadvies en jouw doel is om de verwachtingen van de klant te overtreffen.


Ook volg je regelmatig trainingen zodat je de klanten zo succesvol mogelijk kunt helpen. Je komt te werken in een team die altijd voor je klaar staat indien nodig. Bij ons zijn de juiste tools aanwezig om ervoor te zorgen dat je een succesvolle verkoper bent.


De werktijden op doordeweekse dagen en zaterdagen zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 16:00 uur. 

Over Table du Sud:  

Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.   

De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.  

  

Wij bieden:  

  • Werken in een geweldige, nieuwe showroom waar je met trots onze prachtige meubelen verkoopt;  
  • Wij groeien hard en dat biedt kansen en uitdagingen! Binnen ons prachtige bedrijf ligt voor jou een mooie mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Ons team is jong en gedreven;  
  • Je krijgt bij ons een salaris van € 14,50 bruto. Wanneer je op zondag werkt krijg je 150% uitbetaald;
  • En we organiseren regelmatig leuke uitjes en activiteiten met het hele team.  

Vereisten

Jouw profiel:  

  • Je bent gastvrij, sociaal en een warm persoon en je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hun verhaal;  
  • Je hebt veel affiniteit met interieur en meubels;  
  • Vanzelfsprekend ben je commercieel, enthousiast, gedreven en gemotiveerd;  
  • Je bent bij voorkeur twee dagen per week beschikbaar, waarvan minimaal één in het weekend; 
  • Je woont in de directe omgeving van Utrecht.