Skip to content

Productieleider Houtbewerking

Nederland, Noord-Brabant, HeezeProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

De aanvragen van eiken tafelbladen en overige eiken meubels blijven binnenkomen en de productie blijft groeien binnen Table du Sud. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een Productieleider Houtbewerking. Als Productieleider Houtbewerking ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de productie. Jij stuurt hierbij 16 productiemedewerkers en meubelmakers aan en jij zorgt ervoor dat iedere dag de productie doelstellingen worden behaald met de juiste kwaliteit.

Jij bent het eerste aanspeekpunt voor de medewerkers in jouw team wanneer zij vragen hebben over het zagen, verlijmen, schaven, schuren of afwerken van de eiken producten. Met jouw kennis en kunde weet jij snel te schakelen en zorg jij ervoor dat de productie niet stil ligt. Jij bent verantwoordelijk voor het eindproduct en je zorgt dat elk product kwalitatief goed is.

Met jouw ervaring als leidinggevende weet jij jouw team op de juiste manier te managen en te motiveren. Dit met als doel om jouw team te ontwikkelen op zowel individueel als collectief niveau om zo een maximaal resultaat te behalen. Ook overleg je met de directeur, manager logistiek en productieleider over de gang van zaken en denk je actief mee over de verdere verbetering van de productieprocessen en de kwaliteit hiervan.


Over Table du Sud:

Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.

De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.


Wij bieden:

Hierboven halen we het al even aan. Wij groeien hard en dat biedt kansen en uitdagingen! Binnen ons prachtige bedrijf ligt voor jou een mooie mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Ons team is jong en gedreven. Veel gaat goed, maar er kan ook nog heel veel beter.

Natuurlijk bieden we een goed salaris en secundaire voorwaarden. En natuurlijk organiseren we regelmatig leuke uitjes of activiteiten met het hele team. Maar wat je vooral aan moet spreken is de fase waarin ons bedrijf nu zit, dat nog niet alles perfect geregeld is en dat jij bij kan dragen aan groei en professionalisering.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring in een productie omgeving;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met het verbeteren van productieprocessen;
  • Je werkt graag resultaatgericht en indien nodig kan je snel beslissingen nemen;
  • Ervaring met houtbewerking is een grote pre;
  • Ervaring met QRM (of LEAN) is een pre;
  • Je woont in een straal van maximaal 30 minuten reistijd rondom Heeze.