Skip to content
video-thumbnail

Spuiter Meubelen en Interieur

Nederland, Noord-Brabant, HeezeProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:
Wij hoeven jou niet uit te leggen wat een spuiter doet toch? Mooi! Wij zijn enorm trots op de meubelen die uit onze fabriek komen. En jij zorgt voor de finishing touch bij een deel van deze meubelen.

Jij blinkt uit in vakkundig schuren, voorbehandelen en spuiten. Ieder meubelstuk dat jij in je spuitcabine krijgt behandel je alsof het in je eigen woonkamer komt te staan. Hoge kwaliteit en aandacht voor details zitten in je DNA en een perfecte afwerking van een product geeft je voldoening.


Onze spuiterij bevindt zich midden in de fabriek. In onze moderne spuitcabine is alles aanwezig om je werk goed en veilig uit te kunnen voeren.


Over Table du Sud:

Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook kasten, bankstellen, stoelen en diverse andere meubels vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.


De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.


Wij bieden:

  • Een geweldige werkplek binnen een moderne, nieuwe en schone fabriek;
  • Gezellige pauzes en borrels in onze sfeervolle bedrijfsrestaurant met tafelvoetbal, tafeltennis en heerlijke lunch;
  • Werken aan onze prachtige producten van de hoogste kwaliteit die een paar dagen, nadat jij eraan hebt gewerkt, al bij onze klanten in de woon-, eet- of studeerkamer staan;
  • Een gezellig, jong team waar het plezier en de ambitie vanaf spat;
  • Regelmatig leuke uitjes of activiteiten met het hele team, zoals beachvolleybal, stedentrips, gezellig uit eten, etc.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je houdt van aanpakken en werkt nauwkeurig en gestructureerd;
  • Collega’s noemen jou enthousiast, gemotiveerd en gezellig;
  • Je hebt ervaring als spuiter van meubelen, auto’s of soortgelijke producten;
  • Je woont in een straal van maximaal 30 minuten reistijd rondom Heeze.