Overslaan naar content

Verkoopadviseur - Weekendbaan

Rotterdam, Zuid-Holland, NederlandSales

Functieomschrijving

In december hebben we met trots onze nieuwste vestiging geopend in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Nu zijn we op zoek naar enthousiaste teamleden die in weekenden op (vrijdagavond, zaterdag en zondag) willen bijdragen aan het succes van deze prachtige showroom.


Jouw rol:

Ben jij bezig met een studie in de richting van Interieur/Styling of heb je een grote passie voor meubels? Zoek je een inspirerende bijbaan bij een groeiend merk naast je studie? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze nieuwe locatie!

In deze rol zul je klanten adviseren en inspireren over onze prachtige en diverse meubelcollectie. Als gastvrouw/gastheer help je onze klanten in hun zoektocht en zorg je voor een unieke winkelervaring. Je wordt ondersteund door collega's die je vertrouwd maken met onze bedrijfscultuur en voorzien van de nodige vaardigheden. Hierdoor ontwikkel je je snel tot een uitstekende verkoper!

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn en om commercieel succes te behalen, bieden wij regelmatig trainingen aan. Je werkt samen in een team, waarbij je van je collega's leert en zij van jou. Wij voorzien je van de juiste middelen om een succesvolle verkoper te worden.


Over Table du Sud:   

Table du Sud is een in Brabant gevestigd meubelmerk dat de ouderwetse meubelindustrie wakker schudt! We hebben een uitgebreid aanbod aan tafels die de klant zelf kan samenstellen. We faciliteren én inspireren. Dit aanbod wordt met vakmanschap gemaakt in onze eigen fabriek in Heeze waar de klant zelfs een kijkje in kan nemen. We verbinden authenticiteit en professionaliteit op één plek met onze hypermoderne productiefaciliteiten. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Verkoop gebeurt online en in onze showrooms in Heeze, Utrecht, Deventer en ook in Rotterdam.


Table du Sud is er voor mensen die waarde hechten aan een persoonlijk interieur en het leuk vinden om zelf onderdeel te zijn van het creatieproces. Hierbij staat onze klant centraal. We hebben een jong en ambitieus team dat openstaat voor al jouw ideeën en waarmee we de komende jaren de Benelux gaan veroveren.


Wij bieden:   

 • Een supertoffe en leerzame werkplek en een mooie toevoeging op je CV! 
 • Werken in een geweldige, nieuwe showroom waar je met trots onze prachtige meubels verkoopt;  
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Deelname aan het pensioenfonds meubel, waarbij 50% van de maandelijkse premie door Table du Sud wordt betaald;
 • De mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen via ons gratis online leerplatform;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer vanaf 10 kilometer enkele reis;
 • Jaarlijks een gezellig zomerfeest en kerstdiner en regelmatig gezellige borrels;
 • Een uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf, met een informele werksfeer en leuke enthousiaste collega’s.

Vereisten

Jouw profiel:   

 • Je bent gastvrij, sociaal en een warm persoon en je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hun verhaal;   
 • Je hebt ervaring in verkoop vanuit een winkel of showroom;   
 • Je hebt veel affiniteit met interieur en meubels;   
 • Vanzelfsprekend ben je commercieel, enthousiast, gedreven en gemotiveerd;   
 • Je bent flexibel qua indeling van werkdagen;  
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam.   


of