Skip to content

Verkoopmedewerker Showroom

Deventer, Overijssel, NederlandSales

Functieomschrijving

Jouw rol:

Table du Sud is een jonge en snel groeiende fabrikant van tafels en kasten op hoge kwaliteit. Wij hebben verschillende showrooms waar we onze prachtige meubelen verkopen aan onze klanten. Als Verkoopadviseur kom jij te werken in de showroom in Deventer en word jij ook de gastvrouw/gastheer voor onze klanten.
Met jouw enthousiasme weet jij onze klanten een warm welkom te geven wanneer zij de showroom binnenkomen. Het is belangrijk dat je luistert naar de wensen van onze klanten en aan de hand van deze informatie een persoonlijk verkoopadvies geeft.
Het is jouw doel om de verwachtingen van de klant te overtreffen.


Je volgt regelmatig trainingen, zodat je de klanten zo succesvol mogelijk kunt helpen. Zo is je kennis altijd up to date en groei je mee met ons bedrijf. Je komt te werken in een team dat altijd voor je klaar staat.

Jouw aanstekelijke enthousiasme zien wij graag bij ons op twee doordeweekse dagen en één dag in het weekend. Onze showroom in Deventer is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur. 

We verwachten enige flexibiliteit van je m.b.t. de drukke periodes en het opvangen van vakanties van collega's. Mocht je tussen en Deventer en Utrecht inwonen is dat een pré i.v.m. eventueel invallen in Utrecht bij drukte of vakanties. 


Over Table du Sud:

Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.


De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.


Wij bieden:

  • Werken in een geweldige, nieuwe showroom waar je met trots onze prachtige meubelen verkoopt;
  • De groei van ons bedrijf biedt vele kansen en mogelijkheden voor jou;
  • Je wordt onderdeel van ons jonge en gedreven team;
  • Een top werksfeer, waarin teamverband, informele omgang en voor elkaar klaarstaan onze kernwaarden zijn. En dat lukt goed met een team gezellige collega's;
  • Een goed salaris passend bij je ervaring, een mooi secundair pakket en regelmatig leuke activiteiten met alle medewerkers.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je bent gastvrij, sociaal en een warm persoon en je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hun verhaal;
  • Je hebt ervaring in verkoop vanuit een winkel of showroom;
  • Je hebt veel affiniteit met interieur en meubelen;
  • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar, verdeeld over drie dagen en waarvan minimaal één dag in het weekend;
  • Je woont in de omgeving van Deventer.

of