Skip to content

Verkoopmedewerker Showroom

Heeze, Noord-Brabant, NederlandSales

Functieomschrijving

Jouw rol: 

Jij bent als Verkoopmedeweker ook de gastvrouw/gastheer voor onze klanten. Met je sprankelende persoonlijkheid geef je onze klanten een warm welkom in onze showroom. Omdat je weet dat iedere klant uniek is luister je goed naar waarom ze naar de showroom zijn gekomen en waar ze naar op zoek zijn. Zo kun je steeds weer een persoonlijk verkoopadvies geven dat de verwachtingen overtreft.

Om de klant zo goed mogelijk te helpen en om commercieel succesvol te zijn organiseren wij regelmatig trainingen. Ook werk je in een team en leer je van je collega’s en zij van jou. Je krijgt de juiste tools om een succesvolle verkoper te zijn.


We verwachten van je dat je ons team komt versterken op zaterdag en in overleg op zon- en feestdagen. De openingstijden van de showroom zijn van 10:00 – 17:00 uur. 


Over Table du Sud:

Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.


De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.


Wij bieden:

  • Werken in een geweldige, nieuwe showroom waar je met trots onze prachtige meubelen verkoopt;
  • Wij groeien hard en dat biedt kansen en uitdagingen! Binnen ons prachtige bedrijf ligt voor jou een mooie mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Ons team is jong en gedreven;
  • Natuurlijk bieden we een goed salaris en mooie secundaire voorwaarden. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke uitjes en activiteiten met het hele team.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je bent gastvrij, sociaal en een warm persoon en je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hun verhaal;
  • Je hebt ervaring in verkoop vanuit een winkel of showroom;
  • Je hebt veel affiniteit met interieur en meubelen;
  • Vanzelfsprekend ben je commercieel, enthousiast, gedreven en gemotiveerd;
  • Je bent bereid te werken op zaterdagen en eventueel zon- en feestdagen (openingstijden 11:00 tot 17:00 uur);
  • Je woont in de omgeving van Heeze.

of