Overslaan naar content

Verkoopmedewerker Showroom

Op locatie
  • Heeze, Noord-Brabant, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Jouw rol:

Table du Sud is een jonge en snelgroeiende fabrikant van tafels en kasten op hoge kwaliteit. Wij hebben verschillende showrooms waar we onze prachtige meubelen verkopen aan onze klanten. Als Verkoopadviseur kom jij te werken in de showroom in Heeze en word jij ook de gastvrouw/gastheer voor onze klanten. Met jouw enthousiasme weet jij onze klanten een warm welkom te geven wanneer zij de showroom binnenkomen. Tevens heb jij een luisterend oor en weet jij vrij snel waar de klant naar op zoek is. Jij geeft aan de hand van deze informatie een persoonlijk verkoopadvies en jouw doel is om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Ook volg je regelmatig trainingen zodat je de klanten zo succesvol mogelijk kunt helpen. Je komt te werken in een team dat altijd voor je klaar staat indien nodig. Bij ons zijn de juiste tools aanwezig om ervoor te zorgen dat je een succesvolle verkoper bent.

Je gaat werken op zaterdag en zondag. Bij afwezigheid van collega’s kan het soms voorkomen dat je in overleg moet invallen.


Over Table du Sud:

Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels met een metalen of eiken onderstel. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kan de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design.

De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Table du Sud blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al jouw ideeën.


Wij bieden:

  • Werken in een geweldige, nieuwe showroom waar je met trots onze prachtige meubelen verkoopt;
  • Wij groeien hard en dat biedt kansen en uitdagingen! Binnen ons prachtige bedrijf ligt voor jou een mooie mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Ons team is jong en gedreven;
  • Natuurlijk bieden we een goed salaris en mooie secundaire voorwaarden. En we organiseren regelmatig leuke uitjes en activiteiten met het hele team.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je bent gastvrij, sociaal en een warm persoon en je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hun verhaal;
  • Je hebt ervaring in verkoop vanuit een winkel of showroom;
  • Je hebt veel affiniteit met interieur en meubelen;
  • Vanzelfsprekend ben je commercieel, enthousiast, gedreven en gemotiveerd;
  • Je bent bereid te werken op zaterdagen en zondagen (openingstijden zaterdag 10:00 - 17:00 uur, zondag 12:00 - 17:00 uur);
  • Je woont in de omgeving van Heeze.

of